مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

من پسری 17 ساله هستم که پدرم وقتی که من 4ساله بودم فوت کرده است و فرزند دیگری هم نداشته است اکنون من برای گرفتن انحصار وراثت باید چگونه عمل کنم و تقریبا چه مقدار باید هزینه کنم لازم به ذکر است که مادر پدرم هنوز زنده است ولی پدرش قبل از او فوت شده بود.و آیا از اموال پدر بزرگم به من سهمی میرسد یا نه ؟ممنون از زحماتتان

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

دادخواست انحصار وراثت در شورای حل اختلاف زیاد هزینه نمیگیره..ماسوای هزینه دارایی

یک وکیل

سلام" 1- در فرض سوال به دلیل عدم احراز سن رشد با نصب قیم و پس از رسیدن به سن 18 سال و خارج شدن از حجر می توانید شخصا یا به اتفاق مادرتان و مادر پدر مرحوم تان به عنوان وراث وی از شورای حل اختلاف دادگستری محل آخرین اقامتگاه متوفی با ضمیمه نمودن تصاویر برابر اصل مدارک قانونی مورد نیاز تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت همچون گواهی مفاصا حساب مالیات بر ارث و گواهی فوت متوفی و شناسنامه های تمامی وراث و استشهادیه چاپی محضری و عقدنامه مادرتان تقاضای صدور گواهی حصر وراثت نمائید . 2- اموال باقی مانده حین فوت پدر پدرتان به وراث قانونی وی از جمله زوجه اش (مادر بزرگ تان) ، فرزندان وی و از جمله پدرتان منتقل شده و با فوت مرحوم پدرتان ، سهم الارث پدری پدرتان به زوجه اش (مادرتان) و شما به عنوان تنها فرزندش و مادر مرحوم پدرتان به ارث خواهد رسید .