مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ببخشید اگر مرد درخواست طلاق بده و من هم مطالبه مهریه نکرده باشم بعدگواهی عدم امکان سازش صادر شده و در ان نوشته که باید نصف مهریه را پرداخت کنید ولی ننوشته که نقد یا قسطی و نوشته تا بیست روز وقت دارید اعتراض کنید به این گواهی عدم سازش ..حالا میخوام بدونم ایا با این گواهی ،پرداخت محکومیت مالی قطعی شده یا بعد از بیست روز قطعی میشه ؟ و ایا ما باید بریم اجرای احکام ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

بحث طلاق توافقی با سایر پرونده ها ی طلاق متفاوت است . نیازی به اعتراض نیست . شما میتوانید به اتفاق به دفتر ثبت طلاق مراجعه و بابت مهریه خود از زوج چک دریافت نموده و بعد طلاق را ثبت نمایید . شایان ذکر است رای طلاق توافقی بعد از سه ماه باطل میشود ( میرکاظمی وکیل / 02177684200)

یک وکیل

سلام" این سوال تکراریست و قبلا به این نحو سوال پاسخ مقتضی ارائه شده و موجبی برای طرح مجدد سوال به جز تصدیع اوقات نیست !

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

باسلام اگر مرد خواهان طلاق باشد باید کلیه حقوق مالی زن را قبل از اجرای صیغه طلاق پرداخت نماید

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام زوج باید تکلیف کلیه حق و حقوق شما را روشن کنه