مشاوره حقوقی رایگان - کسری پارکینگ در سند

سلام
من 4سال پیش آپارتمانی رو قولنامه ای با پارکینگ فروختم چند ماه بعد که سند حاضر شد در سند فاقد پارکینگ نوشته بود که ما آن زمان بابت دیر کرد پرداخت ایشون و کسری پارکینگ تفاهم کردیم (بصورت زبانی و بدون شاهد) حالا بعد 4 سال برای کسری پارکینگ شکایت کرده چه کنم ممنون

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
دادگاه مطابق اسناد و شواهد رای صادر خواهد کرد . چنانچه شاهدی دارید به دادگاه معرفی کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر متعهد بودید طبق قرارداد ملک را با پارکینگ تحویل دهید باید پارکینگ را تحویل بدهید.اگر بابت دیرکرد ایشان ادعایی دارید می توانید شما هم نسبت به آن طرح دعوی کنید.بهتر بود توافق مذکور را مکتوب می کردید.با شرایط موجو احتمال دارد شما را محکوم کنن.