مشاوره حقوقی رایگان - کسری پارکینگ در سند

با سلام، مجتمع ما بیست واحد است. در سال 81 یک واحد مسکونی آن با پارکینگ و انباری تحویل ما گردید. در قرارداد واگذاری هم لفظ پارکینگ آمده است. اما چون آن موقع ماشین نداشتیم پیگیر جای پارکینگ و اهمیت آن نبودیم. حالا که پایان کار را گرفتیم در آن 19 پارکینگ قید شده. در حال حاضر هم مسئول کار سند به دنبال اخذ سند تک برگی است. با توجه به اینکه ما واحد شماره 20 هستیم، احتمال دارد کسر یک واحد پارکینگ برای ما باشد؟ (چون به میزان 19 پارکینگ تعبیه کردند و ما در آن زمان پیگیر محل پارکینگمان نبودیم متاسفانه) یا این که واحد دیگری پارکینگ نداشته و در این مدت از پارکینگ ما استفاده میکرده، کسری پارکینگ برای آن واحد است؟ (در پایان کار ننوشته کدام واحد کسری دارد و نامی از واحد برده نشده و از طرفی در قرارداد واگذاری قید شده ما پارکینگ داریم). اگر فرضا کسری واحد برای ما بوده باشد (هر چند که در قرارداد واگذاری نوشته ما پارکینگ داریم!)، می توانیم به میزان یک واحد پارکینگ در مجتمع تعبیه کنیم و ماشینمان را آن جا پارک کنیم؟ از مهندس نظام مهندسی بخواهیم در سند تک برگی برای ما پارکینگ را مطابق با قرارداد واگذاری در سند نهایی ثبت کند؟ ولی در این صورت تعداد پارکینگ مجتمع با پایان کار مغایرت پیدا می کند. مانده ایم به خدا .

پاسخ ها :

کسری پارکینگ در سند اضافه کردن پارکینگ در سند جای پارکینگ در سند محل پارکینگ کسری پارکینگ پارکینگ در آپارتمان پارکینگ قوانین پارکینگ در آپارتمان