مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه و شاهدین

با سلام من از دادگاه تجدیدنظر محکوم به پرداخت ده سکه پیش پرداخت و ماهی چهار سکه شده ام. هنوز بیست روز مهلتم تموم نشده
1_ آیا میتونم توی این فرصت دادخواست تعدیل مهریه بدم؟
2_ شاهدینم اگر همون شاهد های اعسار باشند اشکال داره؟
3_ با دادخواست تعدیل مهریه زوجه میتونه حکم جلب منو بگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
دادخواست تعديل مهريه ارتباطي به مهلت تجديدنظر خواهي (٢٠روز) نداره تعديل و بعد از تجديد نظر و قطعيت راي
حتي چند ماه بعد اجراء حكم بهتر پاسخ ميده شما الان تعديل راي رو مي خواهيد كه هنوز قطعي نشده چندان موجه نيست

ضمنا اعتراض به دادگاه تجديد نظر ظرف همين مدت به بالا بودن ميزان تقسيط با استناد به اظهارات شهود در پرونده اوليه
ميتونه شانس شما رو در كاهش تعداد سكه ها بالا ببره
راي قطعي بشه لازم الاجرا ست
صرف دادخواست تعديل مانع اجراء حكم نيست

پرسشگر :

دیگه اعتراض میره برای دیوان و میگن دیوان خیلی زمان میبره که جواب بدن. پس باید چه کرد؟

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به نظر با دادخواست تعدیل با وجود سپری شدن زمان کم از صدور دادنامه موافقت نمی گردد لذا دادخواست تعدیل مانع صدور حکم جلب هم نخواهد شد.