مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضا ، چک برگشتی

طی تماس تلفنی مسؤل صدور چک بانک مبنی بر مغایرت امضا. وبا توجه به اینکه مندرجات چک وامضا آن را تایيد کردم، اما متصدی صدور چک بدون توجه به گفته هایم با داشتن موجودی کافی برگشت زد.لطفا رهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مغایرت داشته امضا از موارد گواهی عدم پرداخت هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با صادر کننده چک صحبت کنید یا با رئیس بانک صحبت کنید گاهی مغایرت امضا در حد عرف مشکلی ندارد و برخی کارمندان سختگیری می کنند . در غیر اینصورت راهی جز شکایت ندارید