مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه آزمون

با سلام در صورتی که شعبه تجدید نظر دیوان پرونده رو به شعبه بدوی اعاده کند و شعبه بدوی به نفع شاکی رای صادر کرده و همچنین نامه دبیر شورای مشاورین وزیر نیرو به مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی مبنی بر استخدام نفر ذخیره به علت عدم مراجعه نفر اصلی که در پرونده دیوان موجود میباشد، محکوم علیه به رای اعتراض کند به نظر وکلای محترم باز رای تجدیدنظر به نفع بنده خواهد بود؟؟؟؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

معلوم نیست.دادگاه تجدیدنظر به صورت مستقل تصمیم خواهد گرفت ولی با توجه به تصمیم قبلی دادگاه تجدیدنظر احتمال اینکه رای به نفع شما باشد بیشتر است