مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

بین دوتا روستا به دستور شوراهای روستا و بزرگان درگیری بوجود میاد و در بین یک نفر کشته میشه. و شخص فوت شده به گفته بعضی ها از جمله نیروی انتظامی که آنجا حضور داشته اند. علت مرگ را برخورد با ماشین اعلام کردند. از هر طرف حدود سیصد الی چهارصد نفر حضور داشتند و همه چوب و بیل داشتند. از بین این همه ده نفر را بازداشت و بعد 24ساعت آزاد کردند. به جزء شخصی که سوار ماشین شده. حالا مردم ده و شورا ها چگونه از شخص بازداشت شده حمایت کنند که قتل به گردن یک نفر نشود و از قصاص جلوگیری کنند و قصاص را قبول نکند. باید چکار کنند. راهنمایی کنید. باتشکر ازشما

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر در این فرض قاتل مشخص نیست و اگر همه متهمین در فرایند پرونده سوگند بر عدم ارتکاب قتل یاد کنند قصاص منتفی و دیه از بیت المال پرداخت می شود

عادل بابایی

عادل بابایی :

پرونده قتی رات که نمیشود با مشاوره حل کرد باید وکیل بگیرید انهم نه هر وکیلی بلکه وکیلی که کیفری کار می کند