مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مبلغ اضافه بر توافق اوليه خريد ملک

ارديبهشت امسال اقدام به خريد ملک كردم. به دليل اشتباه تعزيرات حسابی كه داشتم مسدود شد و حدود 48 ساعت بعد از قولنامه مبلغ واريز شد . (البته ملک قبلی كه كوچكتر بود را با مالک ملک فعلی عوض كرديم و مابه التفاوت پرداخت شد)
حدود دو هفته بعد از قولنامه مالک دبه كرد و مبلغ 35 ميليون بيشتر هنگام سند خواسته. ايا من مكلف به پرداخت مبلغ اضافه بر توافق اول هستم يا خير

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. تکلیفی به پرداخت مبلغی بیش از توافق نیستید و در صورت لزوم دادخواست الزام به تنظیم سند را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.