مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم خونه رو ترک کرده

سلام شوهرم چند ماه بخاطر رفتن به ترکیه و کشورهای دیگه با من بحث و دعوا می‌کنه من دوست ندارم بره اما اون میگه میرم دو سه روزه به خونه نیامده میخوام مهریه ام رو بزارم اجرا و هم دادخواست طلاق بدم اگه دادخواست طلاق از طرف من باشه مهریه تعلق می‌گیرد من دو بچه دارم یکی پسر 11ساله یه دختر یه ساله تکلیف بچه چی میشه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام مهریه و طلاق ارتباطی به هم ندارند
برای طلاق باید دلایل قانع کننده داشته باشید
به صرف تقاضا و دادخواست شما ، دادگاه حکم به طلاق نمی‌ده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه تحت هر شرایطی تا زمانی که شما را نبخشیده‌اید تعلق می‌گیرد

ضمناً شما می‌توانید زوج را ممنوع الخروج کنید