مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سال گذشته علی رغم تمکین بنده از زوج در تاریخ تعیین شده از واحد اجرای احکام،

یکماه پس از اجرای حکم، شعبه اجرای احکام با یک نمونه صورتجلسه کلانتری از سمت زوج
(صرف اظهارات زوج مبنی بر ترک منزل توسط اینجانب، بدون شهود یا حضور و تایید بنده)
اقدام به صدور گواهی نشوز نمود،
که بدون ابلاغ یا تماس و اطلاع اینجانب بوده است.
(اینجانب پس از دادخواست ازدواج مجدد از سمت زوج متوجه این امر شده ام)

درحالیکه اینجانب طی صورتجلسه گزارش کلانتری مبنی بر اخراج اینجانب از منزل توسط زوج یکماه پس از صدور بی اطلاع نشوز،
به واحد اجرای احکام مراجعه نمودم ...
اما قاضی شعبه حاضر به ابطال نشوز نشد.
بالاخره در زمان رسیدگی به پرونده ازدواج مجدد،(6ماه بعد) جهت ابطال نشوز و به اجبار قاضی واحد اجرای احکام دادخواست مراجعت به منزل دادم...و نشوز در همان تاریخ 6 ماه بعد از اخراج بنده ابطال شد.

حال رای نفقه علی رغم ارائه صورتجلسه گزارش کلانتری و اظهارات زوج مبنی بر اخراج بنده از منزل
به جهت اینکه
نشوز 6 ماه بعد ابطال شده ، به نفع اینجانب صادر نشده است‌.

در واحد اجرای احکام نیز کسی پاسخگوی این اقدام به صدور نشوز بی دلیل و عدم ابطال آن ، به همان مورخه ارائه صورتجلسه ،نیست
حق بنده در خصوص این شش ماه نفقه، و اخراج از منزل پایمال نشود ، چه کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید تا با مطالعه دقیق پرونده و مدارک راه درست را به شما ارائه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به قاضی محترم اجرای احکام مراجعه نمایید