مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی مجدد

باسلام یکسال پیش من یه چک هفتاد میلیون تومان در وجه کسی بابت ضمانت خواهرزاده اش گذاشتم بعد از اتمام کار چک منو فروختن و برگشت زدن منم رفتم شکایت کردم بعد از چندماه تعیین کارشناس کردن اون کسی که من چک رو در وجهش صادر کردم اومد دادگاه گفت اصلا منو نمیشناسه ولی کارشناس تشخیص خط رای داده که همونی که پشت چک را امضا کرده همین کسیه که در وجهش چک صادر کردم قبل از عید دادگاه جلب دادرسی صادر کرد حال امروز طرف رفته تقاضای کارشناس مجدد کرده آیا کارشناس مجدد میتونه نظر کارشناس اول رو رد کنه و اگه همچنین کاری شد آیا من میتونم اعتراض کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام اگه در فرصت انتظار کرده باشه به کارشناس سه نفره میره ..و ممکن نظر اول رد بشه و البته حق اعتراض داری

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال هیئت کارشناسی مخیر است نظر فنی خودش را حتی مغایر با نظریه کارشناس رسمی دادگستری واحد ارائه نماید و حق اعتراض در مهلت مقرر قانونی برای معترض وجود دارد .