مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

سلام وقت بخیر
حدود دوسال پیش برادر همسرم از منزل من بدون اطلاع بنده وسایل و پول و طلا به همراه همسرم بردن و از درب بالکن هم با شکستن قفل وارد شدن پس از شکایت قاضی پرونده جهت صلح وسازش به من گفت که رضایت بدم به شرط بازگشت اموال . رضایت دادم و پرونده منع تعقیب خورد ولی اموال برنگشتن حالا میتونم دوباره شکایتم بندازم به جریان یا خیر ممنون

پاسخ ها :

به جریان انداختن مجدد پرونده شکایت مجدد بعد از رضایت شکایت مجدد