مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام خدمت وکلای محترم
بخشی از ملکی در روستا خریده و با مجوز در آن بنا احداث کرده و در آن ساکن شدم که بنای اولیه آن سال 61 بوده و از همان زمان سمت شمال آن معبر و مسیر عبور برق و محل ورود و خروج مالک قبلی به ملکش بوده شخصی با قولنامه 1364 اکنون اقدام به تخریب معبر به قصد تصرف نموده لطفا راهنمایی فرمایید با شکایت حقوقی زودتر و بهتر می توانم به حقم برسم یا شکایت کیفری و باید چه نوع شکایتی انجام دهم
ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

شکایت کیفری ممانعت ا زحق و رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به نظر شکایت حقوقی به عنوان مزاحمت مطرح نمایید چونکه موضوع کیفری نیست