مشاوره حقوقی رایگان - سال گذشته به دلیل چک برگشتی ممنوع الخروج شدم، چطور میتونم بدونم که هنوزم ممنوع الخروجم یا نه ؟

یه چک مشترک دارم که برگشت خورده و مبلغش هفتصد میلیون هست و پارسال رفتم اداره گذرنامه که ببینم ممنوع الخروجم یا نه گذرنامه م رو گرفتن و گفتن باید برم اجرای احکام....
آیا با توجه به اینکه از 6 ماه بیشتر شده، چطور میتونم بدونم که هنوزم ممنوعیت هست یا خیر ؟
آیا اگه برم اداره گذرنامه اونجا منو جلب میکنن ؟
آیا اگه شاکی ممنوعیت رو تمدید نکرده باشه، با توجه به اینکه از 100 میلیون بیشتر است و حق الباس هست، ممنوعیت خود به خود برداشته میشه ؟
اگر شاکی تمدید نکرده باشه قاضی دستور رفع ممنوعیت رو میده ؟؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

بابت بدهي تا زماني كه نپردازيد ممنوع الخروج هستيد در غير اينصورت ( بدون پرداخت) طلبكار رفع ممنوع الخروجي كند