مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت بدون حکم و شکنجه و گذاشتن 10پرونده سرقت بدون مدرک

سلام یکنفر بدون مدرک ازمن شکایت کرد و پرونده درحال بررسی توسط بازپرس بودولی مامور کلانتری ازانجایی ک باشاکی اشنابودبدون حکم مرابازداشت کردوشکنحه شدیدکردوده تاپرونده واسم گذاشت وفرداتوراه دادگاه بادستبندوپابندخانواده ام ازکبودی های شدیددست پام عکس گرفتن وبعدبازپرس قرارصادرکردویک ماه بازداشت بودم نتوانستم پزشک قانونی بروم وشکایت کنم میخواستم بدونم الان شکایت کنم بعداثبات اینکه مامورمرااونجورشکنجه کرده است پزشک قانونی براساس عکس هامیتواندطول درمان دهد؟دوقسمت ازبدنم که براثرشکنجه ترکیده بودجایش واسه همیشه میماندوکاملامشخص است روی پاهایم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله امکان پذیر است تا چندماه قابل بررسی هست