مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

من با همسرم به مشکل برخوردم و مهریه م رو اجرا گذاشتم حکمی که به دست همسرم رسیده در تاریخ 15 بهمن 98 بوده ولی ایشون در تاریخ اول بهمن 98 ماشین رو با این ادعا که به پدرم بدهکار بوده ام به نام پدرشون زدن آیا این فرار از دین حساب میشود؟ و یک نکته دیگر اینکه من خودم شاغلم و ماشین رو با حقوق مشترک خریداری کردیم و من یه قولنامه دستی دارم که همسرم توش ذکر کرده که نصف حقوق این ماشین از آن همسرم هستش آیا این قولنامه اعتبار داره و میتونم بعنوان فروش مال غیر ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون قبل از طرح دعوا بسختی فرار از دین اثبات شود ولی چون قولنامه دارید شاید راهی وجود داشته باشد که باید آن قولنامه را مطالعه کنم.