مشاوره حقوقی رایگان - امضا پشت برگه سند فیش حج

سلام خسته نباشید من یه فیش حج عمره داشتم بعد رفتم یه آژانس برای فروش خوده آژانس ازم خریداری کردن ک بعد به مشتری هاشون بفروشن فرم انتقال مالکیت رو پر کردم بعد پشت همون برگه فرم سفیده بهم گفت که یه امضا هم اینجا بزن با اثر انگشت بخاطر اینکه زمانی ک مشتری هم اومد برای خرید و فرمش رو پر کرد شما باید بیای دوباره امضا بزنی الان بزن ک دیگ نخای بیای در غیر این صورت شناسنامه ت میمونه ک بیای امضا بزنی منم امضا زدم با اثر انگشت تاکید میکنم پشت همون برگه سند انتقال ک سفید بود زدم ینی سند خریدار هم چاپ میشه روی همون برگه من جای امضا من میمونه میخاستم بدونم احتمالش هست سو استفاده بکنن ازم یا خطری چیزی داره؟ کار درستی کردم؟
مرسی از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام هر احتمالی می‌تواند وجود داشته باشد قابل پیش‌بینی نیست