مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از اداره ثبت

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای دلسوز من 3اسفند رفتم اداره ثبت اسناد تهران و برای مهریه مدارکمو تحویل دادم گفتن برات اس ام اس میاد الان چهارشنبه هست هنوز نیومده به نظرتون چقدر زمان میبره؟ اگر نیومد تا شنبه حضوری برم جواب میدن؟ کلا از وقتی نامه ارسال میشه برای زوج چقدر طول میکشه که بتونیم چیزی معرفی کنیم برای توقیف؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با توجه به قانون جدید وارجاع اجباری همه پرونده های مهریه به اجرای ثبت حجم کار این اداره بسیار بالا بوده و افراد بسیاری در نوبت رسیدگی هستند.