مشاوره حقوقی رایگان - ضرب عمدی

سلام وقت بخیر روز تحویل جهیزیه خانواده خانمم خونه ما اومدن حین تحویل جلوی کلانتری به ما حمله کردن و خواهر خانمم با جسم سخت به سرم کوبید و چند بخیه زده شد و پدرومادرم هم اسیب دیدن که پزشک قانونی رفتیم و شکایت کردیم. صورتجلسه کلانتری که خونه بود نوشته من به خانمم فحش دادم و برادر خانمم مرا تهدید کرد و خانمم داشت بهم حمله میکرد که من هل دادم و احساس تعلل داره و خواهر خانمم با جسم سخت به سر من کوبید که اثارش موجوده و گردن من دچار خراشیدگی متعدد شده. حالا سوالم اینه ایا متهم من میشم که به خانمم فحش دادم یا کلا چجوریه. و اگه به خواهر خانمم به دیه متهم بشه باید از من رضایت بگیره یا دیه بده رضایت نمیخواد؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هم ضرب و جرح عمدی جرم است هم فحاشی ولی ضرب و جرح دیه هم دارد.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است