مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبردای

با سلام. چند روز پیش از طریق سایت ... مبلغ یکصد هزار تومان از من کلاهبردای شد. سوال را پرسیدم و در جواب نوشته بودید برای شکایت به شورای حل اختلاف مراجعه کنید. میخواستم بدونم برای مبلغ یکصد هزار تومن میشود شکایت کرد و ایا مراجع قضایی و انتظامی به خاطر این مبلغ کوتاهی و یا از سر باز نمیکنند. در صورتی که کلاهبردای شده چه صدهزار تومن چه صدمیلیون. لطف میکنید جواب کامل بدین که میخواهم شکایت کنم روال کار را بدونم.ممنون

پاسخ ها :

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

سلام درصورت کلاهبرداری به هر میزان موضوع قابل شکایت کیفری و پیگیری هست.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)