مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده متواری در تصادف

اگر راننده ای با عابر پیاده تصادف کند و از صحنه فرار کند و عابر پیاده پس از عکس برداری و... مشخص شود که جراحت و شکستگی ندارد آیا عابر باز می‌تواند از آن راننده به خاطر فرار شکایت کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
طبق قانون مجازات اسلامی، بر هم زدن صحنه تصادف یا فرار از آن در تصادفات غیر جرحی جرم محسوب نمی‌شود. در این شرایط مالک خودرو آسیب‌دیده می‌توند با ارائه شماره پلاک خودرو متخلف اقدام به شکاست حقوقی از وی کند. اما ار تصادف رانندگی منجر به جرح شود، برهم زدن صحنه تصادف، فرار از آن و عدم کمک به مصدوم جرم محسوب می‌شود