مشاوره حقوقی رایگان - دیه اشتباه گذاشتن وحرکت آی یو دی

سلام. 5 روز بعد از گذاشتن آی یو دی در مطب ماما بعلت درد شدید در پهلو راست سونوگرافی انجام دادم وتوجه حرکت آی یو دی شدم. متاسفانه حرکت کرده بود رحم رو سوراخ کرده بود و در چربی های شکم پهلوی راست گیر افتاده بود. که با عمل لاپاروسکوپی خارج شد. در سونو و بیمارستان ......(که عمل شدم) گفتن آی یو دی بد گذاشته شده.3قسمت از شکمم در عمل سوراخ شد و 5بخیه خوردم. الان بخیه هام رو بعد از10 وز کشیدم. دیه از ماما قابل مطالبه است؟ مبلغ دیه چقدره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قصوری مرتکب شده اند آری امکان طرح شکایت وجود دارد.
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعضی از موارد دیه مشخص ندارد می‌بایست شکایت شود تا توسط پزشک قانونی بررسی گردد سپس دی مشخص می‌گردد