مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت ضمانت تعویض ذکر شده در فاکتور

سلام خسته نباشید ببخشید من یک عدد یخچال برند ایرانی از یکی از فروشگاه ها خریدم و فاکتور هم گرفتم که گارانتی آن در فاکتور به صورت یکسال تعویض نوشته شده بود.
حالا بعد از گذشت یک هفته موتور یخچال دچار مشکل شده است و وقتی که با شرکت یخچال تماس میگیریم و سر میزنند میگویند که یخچال از قبل مشکل داشته و موتور تعمیری بوده است و گارانتی را قبول نمی‌کنند چون از فروشگاه های نمایندگی خرید نکرده بودم.
از آن طرف هم فروشنده میگوید که باید از صاحب شرکت تولیدی درخواست بدهم درحالی که در فاکتور فروش خود فروشگاه ضمانت کرده بود
میخواستم بدانم که من چه کاری باید انجام بدهم ؟!
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق اتحادیه، اتاق اصناف و سازمان تعزیرات قابل پیگیری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اتحادیه محل و تعزیرات موضوع را پیگیری نمایید