مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از وراث

با سلام
همسرم دو سال پیش فوت کردند و یک خانه که سند دار هست ولی وکالتی همسرم از مالک قبلی خریداری کرده بود
و هنوز سند نخورده
وراث من و پسر 14 ساله ام و مادر همسرم هست ما دادگاه داشتیم برای الزام به تنظیم سند به اسم سه وراث که قبل اجرایی شدنش بنده مطالبه مهریه کردم
منتها هنوز دادگاه مطالبه مهریه زمان رسیدگی اش فرا نرسیده که قاضی پرونده تنظیم سند دستور تنظیم سند دادن به اسم ما سه نفر
میخواستم بدونم میتونم بعد خوردن سند به اسم وراث مهریه ام رو ازشون بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید مهریه خود را مطالبه کنید