مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات طفل

سلام من دخترم 20 ماهه هست و 6ماه هست همسرم حق ملاقات موقت گرفته هفته ای 2 روز و روزی 2ساعت که بچه را از طریق کلانتری تحویل بگیرد و با خود ببرد آیا من میتوانم الان درخواست بنویسم ببرم به قاضی که این مدت بخاطر شیوع بیماری هواگیری ملاقات صورت نگیرد؟ قبول میکنن؟ داخل درخواست خودم زمان مشخص کنم مثلا بگم 1 ماهه دیگه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست عدم ملاقات تا عادی شدن شرایط را میتوانید. ولی خودتان زمان را نمیتواتید تعیین کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چون حکم قطعی است اجرا متوقف نمی شود . لیکن می توانید با موافق همسرتان محل ملاقات را در منزل شما یا اقوام و.. تغییر دهید . یا این که بصورت کتبی(اظهارنامه رسمی باشد بهتر است) به همسرتان اعلام کنید آوردن فرزند به کلانتری و مکان عمومی خطرآفرین است .پس از آن فرزند را نبرید . درنهایت همسرتان به دادگاه می رود و شما را احضار می کنند وقتی مراجعه کردید موضوع را با مدارک مطرح نمایید و از قاضی بخواهید با توجه به فرس ماژور بودن جامعه و بیماری فراگیری در نحوه اجرای حکم ومکان آن(ملاقات) ارشاد نمایند . درهرصورت موضوع را با سازش حل نمایید.