مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید من از همسرم شکایت کردم محکوم شده اما اعتراض فکر کنم نزده من چیکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال شما نامفهوم است اگر شکایت کیفری است و اعتراض نکرده می توانید می توانید از طریق اجرای احکام دادسرای مربوط اقدام به جلب یا اجرای مفاد حکم رانمایید . اگر دعوای حقوقی طرح کرده اید و حکم بدون اعتراض قطعی شده می توانید به شعبه دادگاه مراجعه و تقاضای صدور برگ اجرائیه نمایید..

عادل بابایی

عادل بابایی :

بعذ از قطعی شدم میتوانید تقاضای اجرای حکم را بخواهید