مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه فروش مال غیر

باسلام. اگر مورثی فروش مال غیر کرده باشد(فروش مقداری زمین قولنامه ای که مالک اصلی آن شخص دیگری بوده را با مبایعه نامه بنگاهی به دیگری فروخته است).
جهت ابطال مبایعه نامه مالک فعلی که البته او هم از نفر قبلی خریده! و برگرداندن زمین به مالک اصلی و اولیه چه باید کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادروداکنون باید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام باید دادخواست بطلان عقد بیع به دلیل متسحق الغیر بودن مطرح نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست ابطال قرارداد ثبت گردد