مشاوره حقوقی رایگان - مورد ازار قرار گرفتن از سمت خانواده

من 22سالمه پدرم 4سال پیش فوت شدن و ارث زیادی برای ما بجا گذاشتن بخاطر طلاق برادرم مادرم همه رو ترغیب به نام زدن اموال به اسم خودشون کردن و از اون موقع خیلی تغییر کردن و اسم تقسیم ارث میاد یا با کتک و یا با فحاشی و تهدید برخورد میکنن.
به نامشون نیست ما وکالت تام و صلح کردیم که صلح نامه در دادگاه رد شد ایا میتوانم برای وکالت تامی که از ما گرفتن کاری کنم و فسخ کنم. البته از روی وکالت تام که ما بهشون دادیم به یه صلح نامه دیگه برای خودشون گرفتن به تاریخ روز به اصطلاح

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای مطالبه سهم الاث خود نیاز به رضایت هیچ کسی ندارید می‌توانید وکیل گرفته و تمام کار از ابتدا تا انتها برای شما انجام دهد