مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل در اقساط مهریه

با سلام و درود خدمت وکلای محترم لطفا راهنمایی کنید وکلای محترم. ممنونتونم.
بنده بعد از این که 5 سکه پیش پرداخت و 7 ماهی 1 سکه محکوم شدم و حکم قطعی شد به علت نداشتن پیش پرداخت به زندان افتادم و تاکنون 3 بار تعدیل زدم که هر سه بار نوشته بودن به علتی که از ناحیه تجديدنظرخواه ايراد و اعتراض موجه و مدللی که موجب نقض دادنامه تجديدنظرخواسته
را فراهم نمايد مطرح نشده اعتراض را وارد ندانسته و حکم قبلی که همان 5 سکه نقد و 7ماهی یک سکه است را تایید مینماید و این حکم قطعی می‌باشد.
یه نظر شما وکلای محترم من که زندانی هستم چگونه میتوانم این پیش پرداخت را بدم و چگونه و چه راهی می‌توان این 5 سکه پیش را کم کنم و حکم آزادی بگیرم و با کار کردن بتونم قسط را پرداخت کنم .لطفا یه راهی جلوی پای من زندانی بزارین ودر ضمن ماهی 4 تومان هم نفقه باید پرداخت کنم که تا بحال پرداخت کرده پدرم در پایان تنها میتوانم سپاسگزار شما باشم ممنون که وقت گذاشتین و خواندین لطفا راهنمایی کنید منتظرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح دعوا تعدیل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تعدیل تقسیط دهید تا اعسار مطلق بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست تحت عنوان تعدیل دادخواست ثبت گردد