مشاوره حقوقی رایگان - شامل شدن نفقه در خونه پدری در دوران نامزدی عرفی و کلاهبرداری

سلام،
من در تاریخ 98/04/07 خانمی را عقد کردم و در تاریخ 98/04/09 بهم گفت که حقمو میخوام ،،،، ایا میتونم به خاطر این که هدفش فقط کلاهبرداری بوده به قصد تجارت و زندگی نبوده شکایت کنم و ایشون در تاریخ 98/09/30 مهریشو گذاشته اجرا از اداره ثبت اسناد و فعلا به دادگاه اقدام نکرده ؟؟؟
و ایا نفقه بهشون تعلق میگیره ،،، من از این موضوع اطلاع نداشتم ولی براش اول زندگیمون کارت بانکی باز کردم و مقداری پول به غیر خریدهایی که میکردم براش ،، باز کرده بودم و حالا میبینم که اون میتونه عنوان برا نفقه بشه ؟؟؟
درضمن دو دفعه من اظهار نامه از دفتر خدمات قضایی براش فرستادم ،، یکی در تاریخ 98/11/20 که برا تمکین بوده و جوابی نداده بهش و یکی در تاریخ 98/12/13 که باز هم تمکین و نیز معرفی شماره حساب جدید برای ریختن نفقه، چرا که کارتی که بهش نفقه و پول میریختم رو بسته و تمام پول ها رو گرفته

پاسخ ها :

محمدصادق فرخ سیر

جناب آقای محمدصادق فرخ سیر :

سلام
باستناد ماده 1106 قانون مدنی در صورت تقدیم دادخواستمبنی برخواسته مطالبه نفقه از تاریخ وقوع عقد زوجه می تواند از زوج نفقه بخواهد و دادگاه در صورت احراز و ارجاع به کارشناس الزام به پرداخت حکم صادر کند

پرسشگر :

در مورد کلاهبرداری کردنش،میشه اثباتش کنم؟
و اینکه از حقوق من 1/3 کسر میشه و ریخته میشه به حساب اداره ثبت،،،من هم دو دفعه تمکین دادم(خانم دوشیزه هست)ولی هنوز جوابی نداده،،ایا من میتونم از دادگاه خانواده دادخواست تمکین داده و در صورت قبول نکردن خانم ،،،،ناشزه قلمداد شده و از نفقه بیفته؟؟

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از زمانی که زوجین به عقد نکاح یکدیگر در می آیند . زوجه مستحق دریافت نفقه است.
اگر حق حبس داشته باشد نمی توان زوجه را مجبور به تمکین کرد.