مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک و خودرو برای مهریه

با سلام و عرض احترام
بنده کارمندم و دارای 20 سال سابقه کار و مالک و ساکن یک آپارتمان 140 متری 22 ساله در رهن بانک، در منطقه متوسط تهران هستم و یک ماشین سند به نامم هست در حدود قیمتی 1.5 میلیارد ولی در اصل ماشین برای پدرم بوده و فقط سند به نام بنده است و خرید و پرداخت پول توسط ایشون انجام گرفته و این مورد را خانومم میدونه.
حال خانومم مهریه 500 سکه ای خود را به اجرا گذاشته و از دادگاه درخواست کرده. میخواستم ببینم ایا خونه و ماشین را میتونه توقیف کنه یا نه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خودرو بله. منزل اگر درشان باشد رفع توقیف میشود