مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم مواد مخدر در دیوان عالی کشور

سلام و خسته نباشین خدمت همه سروران گرامی. من 35 سال سن دارم و از سن 18 سالگی ازدواج کردم و صاحب سه تا فرزند به سن 14 و 8 و 6 سال هستم ، اهل خوزستانم اندیمشک و دزفول انبار ضایعاتی دارم و شغل پدرم به مدت 25 سال همین حرفه هست، از همون اوایل ازدواج به کارو زندگی مشغول شدم کنار خانوادم. چند وقت پیش یک نفر رو به عنوان کارگر مشغول به کار کردم که به مدت یک ماه پیشم کار میکرد و اون بدون اینکه من بفهمم اونجا جنس میداده به مشتری های من یا مشتری های انبارهای بغل. تا برج 4 ریختن تو گاراژ و تو اتاق رفته بود چای بخوره و من ته انبار داشتم بارگیری کارگرای افغانی رو روییت میگردم که پدرم صدام کردم تو اتاق بود با نگهبان انبار. رفتم گفتم بفرمایین مامورین شما ،گفت اره و من رو هم تفتیش کردن و 5 گرم تریاک و 3 گرم سوخته تریاک گرفتند و گفت چیه اینا گفتم مال خودمه تفریححی میکشم. و اون پسره کارگرم به محض دیدن ماشین مامورین درب کارگاه تو صفحه دوربین جنسی که همراهشه با ترازو رو میندازه بغل یخچال جایی که نشسته بود و مامور کاشف همون جا میره نگاه میکنه میبیتشون. خلاصه به من گفتن مال کیه منم گفتم مال کارگرم هستن مطمینم چون پدر من که پیرمرد هستش واهل این چیز ها نیست و پدرمم قبلا نظامی بوده و بازنشست شده و مال نگهبانم هم نیست چون اصلا ایشون سیگار هم نمیکشن.بردنمون کلانتری بازداشت تا صبج فردا دادنمون دادگاه ، پیش قاضی گفت جنس ها میم.نون رفیقم هست اورده کذاشته اینجا بره ساندویچ بیاره. قاضی بازپرسی پرسید از من تو میم.نون میشناسی منم گفتم اقای قاضی من سه تا بچه دارم و نیمتونم دروغ بگم و مدیون کسی بشم نه نمیشناسم. و جنسا مال خودش هستن حتی گفتم به قاضی که این اقا هم حتما یکی حمایتش کرده و پول بهش داده که جنس بخره ببره بفروشه. چون پیش من کار میکرد تا کار نمیکرد پول بهش نمیدادم مثل کار ساعتی. و بعد اینکه تحقیقات درب محل کارم انجام دادن و همه گفتن که این اقا و پدرش از قدیمی کسبه هستن ما گواهی میدیم که نه دیدیم اهل مواد فروشی باشن و بدی به کسی بکنن ، حتی پدرش یکی از خیرین مهم هستش که تا الان 3 تا زندانی ازاد کردع به هزینه خودش. بعد تلفنم هم بردن برای چک کردن چیزی نبودش ،حتی من خودم به قاضی گفتم ادرس خونمو ننویس اونجا که منو نگرفتن و مواد رو تو کارگام گرفتن بنویس ادرس محل کارم برن اونجا تحقیق. خلاصه پروندم اومد شعبه یک دادگاه .دوبار بارجویی حضوری بردنمون یبار هم تو زندان بودم ویدیو کنفراتس رفتیم. تو این بازجویی ها پسره تنقاض زیادی دارهدحرفاش حالا چندتاشو میگم ، یکی گفته محمد نوری جنس اورده کذاسته رفته. یک بار میگه مال من بودن. بعد یبار گفته من ایشون رو 4 ساله میشناسم و یک ماهه کارگرشم و یک جا میگه نیمشناختم و رفتم پیش ضایعاتی ها مواد بگیرم برا مصرفم.یک جا گفته که من تو اتاق خواب بودم پدرش پیشم بود که مامور اومد بیدارم کرد.یک بار گفت درب اتاق بودم‌مامورها اومدن ،یک بار گفته زیر شاب تو محوطه کارگاه بودم مامورا اومدن ،یک بار گفته پدرم تو اتاق بوده اینم پیشش بوده و یک بار میگه که پدرم تو اون یکی انبار خودمون بوده و مامورا رو دیده و به من زنگ زده.در حالی که دروغ میگه و من بیرون اخر انبار بودم و 100 متر فاصله داشتم‌ تا اتاق ، و اون تو اتاق بوده سمت راست که توی صحبت ها و بازجویی مامور کاشف هم هستش که اقای ... سمت راست اتاق بیدار و دراز کش بوده بغل یخچال و پس از تفتیش بدنی وی را بیرون اورده با پدر من و اون نگهبان رو و بعد اینکه بیرون رفتن مقداری مواد و یک عدد ترازو در جعبه سفیدی در بغل یخچال جایی که اقای ... بودند کشف شد.خلاصه پرونده من در جریان روال عادی خودش بود و من فقط حقیقت را در تمام بازجویی های خودم گفتم حتی گفتم که من تریاک ها رو قبول دارم مال خودم هستن و یک عدد ترازوی سوخته که از یک ضایعات جمع کن کارتن خواب خریدم توی کشوی کابینت تو اتاق پیدا کردن که گفتم اقای قاضی اونم مال منه، من نمیخوام دروغ بگم واسه اینکه اینجوری به ضررم تموم میشه. وکیل من اقای ... که یکی از بهترین وکلای خوزستان هستش لایحه واسه تبرئه شدنم میده به اقای قاضی و قاضی هم بیان میکنه که موکلتون رد میشه و زیر نوشته لایحه وکیلم خط میکشه با خودکار و واسه اینکه دلیل محکمی دیگه واسه تبرئه شدنم ثبت کنه دوباره به مامور کاشف مواد میگه بیاد برای بازجویی و اون میاد همه چیزو وارونه میگه. به این دلیل که پول میخواست ازم و من بهش گفتم که من جرمی مرتکب نشدم و پول زور نمیدم و اگه پول بدم یعنی من مجرمم. و ایشونم میره به اون اقا پیشنهاد میده و اون هم بهش پول میدن برادراش و بازجوییش رو برعکس کرده و قاضی همه پرونده رو هیچ میکنه و تو 2 روز به من حکم 15 سال و 1روز و 151 میلیون و 9 ضربه شلاق و 9 میلیون ریال جزای نقدی محکوم میکنه و درخواست تجدید نظر میزنه دیوان عالی کشور.
من با اون مامور تلفنی صحبت کردم جون همشهریمه و10 ساله میشناسمش و بهش گفتم جرا اینکارو کردی و من مدیون بچه هام میگرتت ، گفت چون انتظار داشتم که اومدم برات بازجویی دادم بهم پول بدی و من قاضی چون وکیل تو خواسته ازش اومدم برا بازجویی.
خلاصه گفتم‌شکایتت میکنمم حفاظت کل و الان میگه من اشتباه کردم میام هر جا بگی بازجوییجو درست میگم.
حالا من برم دیوان اعتراض بزنم چی میشه ، میشه حکم رو عوض کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است