مشاوره حقوقی رایگان - به بنده طرح دعوی کردن و خواهان مبیع از بنده هستن

با سلام بنده اپارتمانی رو از یه نفر فروشنده خریدم الان یه نفر پیدا شده که از فروشنده و بنده طرح دعوی کرده که اپارتمانی رو که به فروشنده قبل از من فروخته و اون هم به من فروخته فسخش رو خواسته و خواهان ملکی که من دو سال هستش داخلش سکونت دارم و ملک قیمتش 4 برابر شده و بیش از 200 میلیون خرج گذاشتم هستش قانونا راه حل چیه

پاسخ ها :

مجتبی کمالی

جناب آقای مجتبی کمالی:

با سلام در مورد دعوی علیه شما تاریخ مستندات و مدارک اهمیت دارد البته من قرارداد در صورت تمایل میتوانید از طریق وات ساپ مدارک را ارسال و از مشاوره رایگان حقوقی بهرمند شوید 09128392125 کمالی