مشاوره حقوقی رایگان - رضایت گرفتن از شاکی

بنده کارمند هستم و مدیرکل به جرم نشر اکاذیب و افترا از بنده شکایت و دادگاه مرا به حبس به ترتیب 2 و 1 سال محکوم کرد. اعتراض کردم و هنوز پرونده به دادگاه تجدیدنظر نرفته. دنبال رضایت شاکی هستم و قولهایی هم داده ولی دوستم که حقوقدان است گفت اگر رضایت دهد به نفع شما نیست چون هم شما جرم را پذیرفته اید و هم در هیات تخلفات اداری علیه شما استفاده میکنند. لطفا بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

در فرض سؤال ، معلوم شد جسارتاً دوست شما نه تنها حقوقدان نیست بلکه ممکن است حقوق خوان هم نباشد ! اخذ رضایت کتبی از شاکی در اعلام گذشت از شکایت را به فال نیک بگیرید که نتیجه اش در فرض دریافت حکم قطعی برائت از دادگاه تجدید نظر استان برابر و یکی است .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما در دادگاه بدوی محکوم شده اید پس قطعا بهتر است برای کسب رضایت اقدام کنید