مشاوره حقوقی رایگان - مهلت 10روز

با سلام بنده 11 ماه پیش با کسی دعوام شد و بنده رو با چاقو زد و فرار کرد بنده هم شکایت کردم و پزشک و قانونی همه کاراش رو کردم کد ملی طرف رو هم پیدا کردم دادم دادگاه و الان برام ابلاغ اومده که تا 10 روز محلت داده که آدرس دقیقشو رو پیدا کنم وگرنه اتخاذ تصمیم خواهد شد و بنده جا و مکان اون رو نمیدونم باید چیکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام نمایید که متهم مجهول امکان و فراری است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام دوست عزیز راه اول از خود دادگاه کمک بگیرید بطور مثال ارائه ادرس از طریق مدرسه بانک ها یا ارداه ثبت احوال وغیره راه دوم ازطریق دفاتر خدمات قضائی با ارائه کد ملی ان شخص وبه بهانه ارسال اظهارنامه رسمی اقدام کنید در این صورت اگر در سامانه ثنا ثبت نام داشته باشد ادرس ان بدست شما می رسد ودر صورتی که هیچیک از این راه ها منتج به نتیجه نشد درخواست کنید از طریق نشر آگهی در روزنامه های محل ؛ دادگاه موضع اتهام وحضور را به ایشان ابلاغ کنند موفق باشید