مشاوره حقوقی رایگان - راننده

سلام وقت بخیر چند روز پیش داخل کوچه ی بسیار شلوغ داشتم با 10تا سرعت میرفتم یدفعه یه پیرمردی عقب عقب اومد پشت پاش به تایر جلو گیر کرد مردم به زور انداختنش داخل ماشین خانمش هم بود رسوندمش بیمارستان اونجا سریع زنگ زدم کلانتری جریان را گفتم
الان دوجا مچ پاش شکست رفتن شکایت کردن خواهش میکنم بگین چی میشه شاهد هم داریم مغازه دارها بیمه هم هست گواهینامه هم دارم

با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مقصر محسوب شوید باید دیه پرداخت نمایید

یک وکیل

درصورتی که شاکی (پیرمرد مضروب بر اثر صانحه تصادف) ادامه شکایت کیفری را تعقیب کند پرونده پس از تشکیل در مرجع انتظامی یا شکایت از طریق سامانه ثنا به دادسرای محل وقوع تصادف ارجاع میشود و دستورات قضایی لازم توسط مقام قضایی دادسرا صادر و نخست باید گزارش مرجع انتظامی و کروکی صحنه تصادف و تعیین مقصرصانحه تصادف مشخص گردد. درصورتی که شما مقصر باشید و پیرمرد مقصر نباشد پرونده با برگ نظریه افسر کاردان تصادف راهور و نظریه پزشکی قانونی و میزان صدمات وجراحات وپرونده بالینی به دادسرای محل تصادف ارجاع و توسط دادیار یا بازپرس احضار الکترونیک میشوید و درصورت عدم اعتراض به نظریه افسرکاردان تصادفات اتهام شما بی احتیاطی در امر رانندگی منتهی به ایراد صدمه بدنی غیرعمدی است و درصورت قبول اتهام پرونده باقرار جلب به دادرسی بااتهام مذکر به دادگاه کیفری دو شهرستان محل ارجاع میشود و رای صادره در دادگاه کیفری دو دائر بر پرداخت دیه به میزان صدمات وجراحات تعیین شده درنظریه پزشکی قانونی براساس میزان دیه تعیین شده در بخش مربوط به دیه اعضاء قانون مجازات اسلامی و جزای نقدی به دلیل بزه بی احتیاطی درامر رانندگی توسط دادرس دادگاه کیفری دو تعیین میشود. ودرصورت قطعی بودن رای پرونده به شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای محل ارجاع و درمهلت تعیین شده دراحضاریه قاضی اجرای احکام کیفری بایددر ان مرحله حاضر وجزای نقدی از طریق واریز فیش به حساب دادگستری مرداخت کنید. درخصوص دیه باتوجه به اینکه خودرو بیمه نامه معتبر دارد دیه شاکی توسط شرکت بیمه گذار پرداخت میشود.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عیزی اگر وسیله شما بیمه داشته باشد جای نگرانی نیست فرایند موضوع بنحوی است که با طرح شکایت مصدوم به پزشکی قانونی معرفی می گردد وشما با ارائه گواهی از شرکت بیمه گر به دادگاه موضوع را ضمانت می کنید وهنگامی که نظریه پزشکی قانونی مبنی بر میزان دیات وارش مشخص شد ومنجر به حکم قطعی شد مصدوم تمام خسارات خود را محل از بیمه شخص ثالث شما دریافت می نماید موفق باشید