مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. بعد از قسط بندی مهریه آیا من می توانم خونه، ماشین و حساب بانکی داشته باشم چون بالاخره من می خواهم ازدواج کنم و سرکار بروم آیا حقوقم چه مقدار برای مهریه باید بدهم و آیا من می توانم بعد از قسط بندی مهریه؛ خونه، ماشین، حساب بانکی داشته باشم یا نه نمی توانم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. شما می توانید موارد ذکر شده را داشته باشید اما به محض اینکه همسر شما متوجه شود می تواند آنها را توقیف نماید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.یک خانه درشان معسر,ازمستثنیات دین می باشد.تا قبل ازپرداخت کامل محکوم به,هرنوع ازاموالی که جزومستثنات دین نباشد وجه درحساب شما قابل توقیف می باشد.