مشاوره حقوقی رایگان - التزام تنظیم سند خودرو

با سلام و خسته نباشید.
من یک خودرو 206 مدل 81 به ارزش نقدی 17.000.000تومان و ارزش اقساط 21.000.000 تومان از یه نمایشگاه در تاریخ 21/2/1395 خریدم و مبایعه نامه گرفتم، اما فروشنده ارزش کل خودرو رو 21میلیون نوشته و حرفی از 17میلیون ارزش واقعی خودرو در مبایعه نامه نزده .
بعد از گذشت چند ماه و پرداخت اقساط که جمعاً 12.000.000میلیون به فروشنده پرداخت شده، متوجه شدم که خودرو تقریبا کامل رنگ هست و فروشنده قبول نکردن. که بنده با مراجعه به شورای حل اختلاف اقدام به گرفتن تامین دلیل و ارزش گذاری خودرو به ارزش 12.500.000تومان کردم و وقتی به فروشنده اعلام کردم، اما ایشان قبول نکردن و بنده نیز دیگه اقساط رو پرداخت نکردم.
با گذشت حدود 1سال از ندادن اقساط و برطرف نکردن مشکل از سوی فروشنده، ایشان حتی از من شکایت هم نکردن و من میخوام بدونم با وجود تامین دلیل و ندادن مابقی اقساط از طرف من(خریدار) و با توجه به ضرر 8.500.000 تومانی که فروشنده به خریدار وارد کرده میتونم ایشون (فروشنده) رو ملزم به تنظیم سند بکنم یا خیر؟!
(لازم به ذکر هست که در مبایعه نامه حرفی از رنگ شدگی و فنی خودرو نوشته نشده ... و فقط نوشته شده به رویت خریدار گردیده).
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام معامله صورت گرفته با توجه به متن قرارداد شماست و اگر به رویت رسیده اما از ظاهر قابل تشخیص نباشد عیب کالا لذا شما بر اساس عیب پنهان و غیر قابل تشخیص می‌توانید تقاضای فسخ نمایید