مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه و ثبت در سیستم زندان

باعرض سلام و احترام
بنده بابت شکایت کیفری نفقه فرزند در زندان مرکزی مشهد هستم و حالا متوجه شدم یه پرونده جدید هم در سیستم زندان بابت 5سکه ی مهریه ثبت شده با اینکه مهریه خانم عندالاستطاعه بوده ولی نسبت به دادخواستی که خانم به شورا داده بود و با اینکه در لایحه ای عنوان کرده بودم مهریه عندالاستطاعه هستش و خانم هم از طریق ثبت هیچگونه اموالی از بنده نتونسته معرفی کنه ولی بازم حکم به محکومیت بنده داده بودن از یکسال قبل حالا میخام بدونم چطوری امکان پذیره که بابت این سکه ها پرونده در سیستم زندان ثبت شده و چکاری باید انجام بدم نسبت به اینکه هیچگونه مال و اموالی ندارم و مهریه هم عندالاستطاعه هستش
با تشکر از اساتید محترم

پاسخ ها :

یک وکیل

دا خواست تقسيط بدهيد
هرچند خيلي بعيده ٥ سكه را تقسيط كنن سعي كنيد ضمن توافق با همسرتان مهلت بگيريد