مشاوره حقوقی رایگان - حقوق معوقه کارگر

باسلام بنده مدت ده سال است که بدون قرارداد کار در کارگاه نانوایی پدرم فعالیت میکنم و در این ده سال ده ها کارگر دیگری همراه من در کارگاه کار کردند و رفته اند و لیست بیمه آنها هم موجود است الان مدت دو سال است که فقط بنده با برادر دیگرم در کارگاه مشغول هستیم و الان حقوق چند ماهه بنده پرداخت نشده است با توجه به اینکه کارگاه خانوادگی مشمول قانون کار نیستند آیا بنده در صورت شکایت میتوانم حقوق خود را دریافت کنم و اینکه با توجه به اینکه دو ساله که فقط من و برادرم کار میکنیم و قبل از آن کارگران زیاد دیگری هم در کارگاه مشغول کار بودن و بیمه هم شده بودن آیا باز هم کارگاه خانوادگی محسوب میشود یا نه؟ به هرحال بنده الان چکار کنم آیا راه قانونی برای مطالبات حقوق بنده وجود دارد
ضمن اینکه حق بیمه اینجانب هرماه پرداخت شده و الان حدود ده سال سابقه بیمه در کارگاه فوق دارم و تاکنون نیز عیدی و پاداش حتی ریالی دریافت نکردم در این ده سال

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

به اداره کار مراجعه کنید و درخواست عیدی و حقوق و پاداش دهید

پرسشگر :

سوال بنده این بود که آیا این کارگاه شامل کارگاههای خانوادگی میشود یا نه .چون در کارگاههای خانوادگی بعضی قوانین کار چون بیمه بیکاری وجود ندارد و دانستن این نکته برای من مهم تر از چیزهای دیگه است. که آیا باتوجه به توضیحات داده شده کارگاه خانوادگی میباشد یا خیر؟

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام کارگاه خانوادگی محسوب نمی شود چونکه خانوادگی در سود و ضرر آن مشارکت ندارید و شما فقط کارگر با دریافت مزد هستید