مشاوره حقوقی رایگان - تغییر ملاقات فرزند

سلام طبق توافق گذشته بین بنده و همسر سابقم فرزند مشترکمان هر دو ماه دو روز حق ملاقات دارند
الان شرایط به کل عوض شده
1. محل زندگی بنده و فرزندم به جای خیلی دور منتقل شده
2. فرزندم الان مدرسه میره و امکان اجازه گرفتن به مدت ماهی 5 روز نداره
3. جاده خیلی خطرناک است و فرزندم امنیت نداره هر دو ماه این راه رو تردد کنه
حالا اگه بنده دادخواست تغییر مدت زمان ملاقات رو بدهم به نتیجه ای میرسم
آیا بند یا ماده ای هست که به آن اشاره کنم که طبق مصلحت طفل این توافق قبل برداشته بشه

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

حق دیدن فرزند برای والدین جز حقوق مسلم است ونمیتوان به بهانه هایی که شما اوردین فرزند ومادر یا پدرش را از دیدار هم محروم کرد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال از لحاظ قانونی این ترفندها برای دور نگه داشتن یا سخت و دشوار نمودن شرایط برای ملاقات طفل با مادر یا پدرش که حق قانونی طفل و هر یک از والدین اوست کارساز نخواهد بود !