مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتورسيكلت

يك دستگاه موتور فروخته شد به مبلغ ٢٢٠٠٠٠٠٠تومان كه مبلغ ٧٠٠٠٠٠٠٠تومان بعد از ٢٠روز پرداخت شده و الباقي بايد تا يك ماه پرداخت ميشده كه خريدار پرداخت نكرده و موتور به فروشنده برگشت شده و در قرارداد ٣٠درصد فسخ قيد شده ضرر زيان موتور چقدر ميشه

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اعداد را یکبار دیگر بررسی کنید اگر منظورتان22میلیون تومانه.میشه شش میلیون و ششصد هزار تومان