مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین رنگ دار به اسم بیرنگ

بنده یک دستگاه خودرو 207 خریداری کردم زمان خرید برگه کارشناسی رنگ را به من نشان داده اند که ماشین بی رنگ است اما به علتی که مابقی مبلغ ماشین را چک داده ام مدارک و برگه کارشناسی را به من ندادند زمانی که چک را وصول کردند و مدارک را گرفتم متوجه شدم برگه کارشناسی رنگ برای 3 ماه قبل از تاریخ مبایعه نامه و خرید خودرو بوده. مجدد به کارشناسی رنگ رفتم و فهمیدم خودرو رنگ دار بوده است. تامین دلیل دادم و کارشناس هم اختلاف قیمت و رنگ دار بودن خودرو راهم تایید کرد. ایا شکایت من به جایی میرسد و مراحل ان چیست؟ چون فروشنده می گوید کاری نمی توانی بکنی و تو مبایعه نامه ذکر شده خودرو عین المال فروخته شده

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام تفاوت قیمت سالم و معیوب را می توانید به استناد همان نظریه کارشناس تامین دلیل مطالبه نمایید