مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین 1 گلگیر رنگ

سلام و خسته نباشید
من حدودا یک ماه پیش یک 206 تیپ 6 خریداری کردم
که فروشنده ماشین رو به شرط یک گلگیر رنگ فروخت و مابقی بدون رنگ
من الان متوجه شدم که کاپوت،گلیر جلو و تعویض هست و در رنگ دارد
چند بار با فروشنده تماس گرفتم ولی اصلا جوابی نگرفتم و در اخر شماره من رو مسدود کردن
من سندو تعویض پلاک رو انجام دادم
و یه قراردادی که باهم نوشتیم ذکر شده که ماشین بدون رنگ میباشد اما خلاف این ثابت شده من میتونم ازشون شکایت کنم
باتشکر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بله به استناد خیار عیب تقاضای تفاوت قیمت را با جلب نظر کارشناس به طرفیت وی با دادخواست طرح نمایید