مشاوره حقوقی رایگان - وکیل مجرب در خصوص دعاوی اداره کار

باسلام بنده حدود 7 سال به عنوان معلم دبستان در یکی از دبستان های شیراز مشغول به کار بوده ام هم اکنون قصد قطع همکاری با ان مدرسه را دارم با توجه به اینکه مطلع شدم در پایان هر همکاری کارفرما موظف به پرداخت حق سنوات پایان کار می باشد از شما بزرگوران این سوال را دارم که با وجود اینکه کارفرمای ما در ابتدای سال نه نسخه ای از قرارداد را در اختیار ما میگذارد و هم اینکه در ابتدای شروع کار یک چک تضمین حسن انجام کار از ما گرفته و در قبال ان رسیدی نداده اند چگونه میتوانم از ایشان طلب درخواست کنم و مراحل ان به چه شکل است و در صورت مخالفت ایشان از پرداخت این حق مراحل مربوط به طرح این ادعا به چه شکل می باشد ؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام در خصوص کار باید بگویم که حقوق خود را چطور دریافت میکردی.. مگه به حساب شما واریز نمیشد...باید دید در متن چک چه نوشتید..امیدوارم حامل نباشه یا حداقل مدرکی داشته باشی که چک بابت حسن کار بوده..
در خصوص حقوق و مزایا کارفرما موظف است به ازای هر سال برابر یک ماه آخرین حقوق به شما پاداش بده..و اگر عیدی نگرفتی اون هم میتونی بگیری.. و حق بیمه

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به نظر نمی رسد رابطه کاری معلم شاغل در آموزش و پرورش دولتی که مشمول قانون مدیریت خدمات کشوریست ، مشمول قانون کار و رابطه کارگری و کارفرمائی باشد .