مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تجاوز

سلام جناب خسته نباشید ، جسارتا بنده مجرد هستم و با یک خانم صیغه کلامی بدون شاهد و ثبت انجام دادم
آیا خانم می‌توانند به اتهام تجاوز از بنده شکایت کنند؟ و بنده چه مدارکی باید آماده کنم برای رفع اتهام؟
متشکرم از پشتیبانی شما

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، در صورت امکان صیغه نامه، اثبات تجاوز به این راحتیا نمی باشد، د. صورت شکایت علیه شما ، شما به وکیل دادگستری نیاز خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن رضایت نمی‌تواند این ادعا را کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جرم تجاوز به عنف یا رابطه نامشروع مادون زنا باید توسط شاکی اثبات گردد
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت