مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من برای تجاوز به عنف از دوس پسرم شکایت کردم صدا و چت واتس اپ داشتم که اقرار کرده که این کار رو کرده برای دادگاه بردم برای مصالحه با دوس پسرم صحبت کردم میگه که وکیلش گفته من چون ادله کافی نداشتم و شاهد ندارم و خودم اعتراف کردم که میشناسمش و باهاش دوست بودم دادگاه برای من حکم رابطه نامشروع میزنه و تهدید میکنه پارتی بازی میکنه و همه چی بر علیه من هست و اون فقط نهایتا شلاق میخوره و پزشک قانونی هم که رفتم رابطه از پشت رو تایید کرده ولی پرده بکارت من ارتجاعی بوده و من برای عفونت داشتم از کرم واژینال استفاده کردم و به پردم آسیب رسیده بوده و خودم اطلاع نداشتم پزشک قانونی نوشته متسع مدخوله من درخواست معاینه مجدد دادم و مدارک که به پزشک رفتم رو دارم و برای دادگاه بردم و دوس پسرم میگه میرم ازت به خاطر افترا که تجاوز به عنف شکایت کردی ازت شکایت میکنم و من علاوه بر اینکه به هیچی نمیرسم شلاق هم میخورم ایشون میگه راهی هست که پرونده کلا بسته بشه و هردو مشکلی برامون پیش نیاد و به من قول ازدواج دادن آیا من اگر از شکایت صرف نظر کنم و ازش تعهد کتبی بگیرم که با من ازدواج میکنه کار درستی میکنم؟ میشه راهنماییم کنید چیکار باید بکنم متشکرم واقعا گیر کردم نمیدونم چیکار باید بکنم من دوس پسرمو دوست دارم با اینکه اینقدر بهم ظلم کرده بازهم نمیخوام شلاق بخوره و ابروش بره ولی من هم خیلی اذیت شدم فشار خانواده حرف دوستان لطفا راهی پیش روم بزارید تا مشکلم رو حل کنم

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام
هیچ تعهدی برای ازدواج وجود ندارد و درصورت دادن تعهد هم قابلیت اجرایی نخواهد داشت.
در خصوص رابطه نامشروع اگر اثبات بشه بدون رضایت شما بوده ، فقط متهم محکوم میشود نه شما.
در خصوص سایر سوالات باید ار روند پرونده اطلاع حاصل بشود تا پاسخ داده بشود ‌