مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت خودرو

باسلام و عرض ادب. بنده خودرو پژو اسفندماه 1401خریدم 105ملیون نقد دادم و 19ملیون یک ماهه چک دادم چون ماشین ایراد داشت وبه من نگفته بودوبه حرف فروشنده اعتمادکرده بودم شکایت کردم وجایی هم نرسیدپرونده به نفع فروشنده رای صادر شد. بعد از رای قطعی بنده به فروشنده اعلام کردم بیادسندبزنه وپولشوبگیره فروشنده گفت چهل ملیون میگیرم سندبزنم وماشین روتوقیف پلاک زد وماشین درحال حاضر در پارکینگ نیروی انتظامی هست بنده الزام به سند زدم. الان درحال حاضر میتونم دستورموقت بگیرم که ماشین روازپارکینگ دربیارم؟

پاسخ ها :

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

باسلام در خصوص عیب خودرو بایستی به بندهای مبایعه نامه رجوع کنید و در صورتی که خیارات را ساقط نکرده باشید میتوانید معامله را فسخ کنید. البته این در صورتی بود که شما دادخواست تنظیم سند را تقدیم ننمایید زیرا تقدیم این دادخواست به منزله اسقاط حق فسخ میباشد.
در خصوص قسمت دوم سوال بایستی مجدد به بندهای مبایعه نامه مراجعه کرد تا مشخص گردد ایا تنظیم سند مشروط به پرداخت وجه دیگری بوده است یا خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد وجه التزامی درج شده است می‌بایست آن را بپردازید تا بتوانید دستور رفع توقیف بگیرید