مشاوره حقوقی رایگان - مال خری

سلام. من یه گوشی خریدم که کارتن نداشت و قرار شد دوسه روز بعد کارتن رو من از مغازه تحویل بگیرم. بعد مراجعه من گفتن که ما از اولم گفتیم که گوشی کارتن نداره. منم گوشیو پس دادم. البته شاهدم داشتم با خودم. بعد چند ماه از من بخاطر استفاده از گوشی دزدی تو همون چند روز شکایت شد. فیش واریزی پول رو هم به حساب طرف دارم. ایا من به جرم مال خری دچار شده ام یا نه؟ در دادگاه تبرئه میشم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با دفاعیات مطرح شده در صورت صداقت داشتن در بیان مطالب مذکور تبرئه میشوید